Tjänster

Lokalt

Lokala leveranser inom Malmö av brev, paket och pallar inom 1, 2 eller 4h.

1h / 2h / 4h

Lokala leveranser av brev, paket och pallar inom 1, 2 eller 4 timmar. Läs mer

Timkörning

Boka hela bilen inkl. föraren, betala per timme. Vi erbjuder en bred fordonspark som tillgodoser Era behov. Allt från små kombibilar till stora lastbilar. Läs mer

In- & utrikes

Fjärrbud

Direkttransport från A till B mot en fast kilometertaxa. Läs mer

Carry On

Med vår unika tjänst Carry’on erbjuder vi våra kunder möjligheten att skicka viktiga försändelser med personlig kurir som är med under hela transporten. Läs mer

Kranbil

För dem mer krävande transporterna när en lastbil inte räcker till.

Regionalt

Slinga 16

Det mest prisvärda alternativet för Era transporter inom Öresundsregionen. Boka före 10.00 så garanterar vi leverans innan 16.00.  Slinga 16 bygger på ett zon system där vi samkör leveranser för ett mer ekonomiskt och miljövänligt val. Leveranser på slinga 16 är bokningsbara enbart från – till Malmö om inget annat avtalats. Vid mer akuta bud kan ni använda Er av våra fjärrbud. Läs mer

Lagerhållning

Oavsett om Ni behöver frigöra plats under kortare eller längre perioder, eller helt enkelt låta någon extern ta hand om ert gods, kan vi lagerhålla och distribuera enligt Ert önskemål.

Vårt moderna lager finns i Fosie Malmö och kan anpassas för olika former av lagring. Vi har ett team av professionella lagermedarbetare som är vana vid att hantera alla sorts varor.

3PL

Miixi.se, en svensk e-handelsplattform, har effektiviserat sin logistik genom att implementera en 3PL-distributionsmodell hos oss på MX Transport. Denna modell möjliggör att Miixi.se kan fokusera på kärnverksamheten samtidigt som en tredjepartslogistikleverantör hanterar lagerhållning, paketering och frakt. Denna strategi har lett till snabbare leveranser, minskade kostnader och förbättrad kundnöjdhet.

Miixi – En värld av allt

Miixi.se är en omfattande e-handelsplattform som erbjuder ett brett sortiment av produkter för barn, baby, skönhet, hälsa, mode, leksaker och heminredning. Bland vårt sortiment hittar du barnvagnar från kända märken som Baby Jogger och Emmaljunga, vilka är kända för sin kvalitet och hållbarhet. För bilresan erbjuder vi säkra och bekväma bilstolar från tillverkare som Doona och Joie, som garanterar trygghet och komfort för de små.

Vår barn- och babysektion innehåller allt från matningslösningar från Philips Avent och Mam till mysiga barnmöbler från Troll. Inom skönhet och hälsa finner du produkter från välkända varumärken som Gilette och Oral-B, som erbjuder allt från rakhyvlar till tandvård.

Vi har även ett brett utbud av kläder för barn och vuxna, inklusive det lekfulla LEGO Kidswear och det färgglada Color Kids, som båda är perfekta för aktivt uteliv. För lekfulla stunder har vi ett stort urval av leksaker, från de klassiska LEGO-byggsatserna till de detaljerade Siku-modellfordonen.

För den som vill försköna sitt hem erbjuder vi ett brett utbud av heminredningsprodukter från Sebra, som kombinerar stil och funktionalitet. Kknekki är ett populärt klädesaccessoarmärke som vi stolt erbjuder, känt för sina trendiga och funktionella håraccessoarer.

För den som söker effektiva städ- och rengöringsprodukter har vi ett omfattande utbud, inklusive välkända märken som YES och Vanish, som är synonyma med kvalitet och pålitlighet. Hos Miixi.se hittar du allt du behöver under ett och samma tak, med en blandning av tradition och innovation som tillgodoser varje kunds behov.

Kläder
Skönhet & hälsa
Barn & baby
Barnvagnar
Bilstolar
Leksaker
Hem & inredning

Boka Online Jobba hos oss