MX Transport

Snabba och effektiva transporter

Välkommen till MX Transport

Många års erfarenhet av transportbranschen gör MX idag till ett av dem ledande budföretagen i regionen när det gäller stabilitet, god service, kompetent personal samt professionellt kundbemötande.

Vår moderna bilpark och välutbildade personal borgar för att Era transporter alltid är framme hos kund på utlovad tid. Vår specialitet är snabba transporter, stora som små, enkla som komplicerade. Hög service, enkla lösningar samt IT system med online-bokning är vårt viktigaste redskap för att tillgodose Era behov som kund hos oss.

Vi strävar alltid efter att vara det mest pålitliga och kundnära alternativet på marknaden. Med MX levererar Ni snabbt, smidigt och enkelt dygnet runt alla dagar i veckan. Lokalt, regionalt, inrikes, utrikes. Vi kan erbjuda transporttjänster inom många olika områden. Allt från enklare bud- palltransporter till större logistik- och transportlösningar.

Det är aldrig för sent att anlita MX!

Vår vision är att vara det självklara valet för kunder som vill vara affärspartner till det transport- och logistikföretag som erbjuder marknadens bästa villkor med lättillgänglig och tydlig information om hela affärsrelationen.

Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.

Boka Online Jobba hos oss